ТРИБИНА ,, ДРОГА ЈЕ СМРТ ” 3.ФЕБРУАР ОПШТИНА СТАРИ ГРАД

Поштовани чланови и грађани, обавештавамо Вас да Интернационална Полицијска Организација у сарадњи са нашим партнером Центар ДБА, наставља са трибинама у оквиру наше кампање Живи Живот Дрога Убија. У скалду са раније направљеним планом рада у коме је договорено да се трибине држе једном месечно , сваки пут у другој општини, овога пута најављујемо трибину у Општини Стари Град за трећи фебруар. Почетак трибине је у 12 часова а предвиђено време трајања је 120 минута што укључује и дискусију и одговоре на питања.

Трибину ће водити Илија Животић председник ИПО који ће презентовати најновије податке добијене путем међународне сарадње који се тичу путева шверца наркотика, ,, квалитета,, дрога на нашем тржишту и какве везе има смртност са примесама које дилери користе ради веће зараде, Стеван Ђокић председник Центар ДБА ће представити неколико најчешћих психоактивних супстанци које су присутне на црном тржишту Србије и Петар Шпољарић председник одсека за борбу против наркоманије у Центар За Безбедност Истраге и Одбрану ДБА који ће говорити о наркоманији као социјалном проблему и утицају породице и друштвене средине.

Овом приликом захваљујемо се нашем члану Антонију Човићу који је организатор као и руководству општине Стари Град које нам је изашло у сусрет и уступило салу.

Улаз је наравно слободан.