ИПО ТИМ

Ниједан успех није случајан. Иза нашег ИПО успеха налази се читава армија лојалних чланова и наш ИПО Тим. Пуно је сличних организација које делују са мањим или већим успехом. Ми се трудимо да не будемо one man band као већина, већ да наступамо тимски. Вероватно смо због тога и најбољи. Наш лидерски тим за разлику од сличних организација чине пре свега адекватно образовани појединци, који су међу најбољима у својој струци.

Ми не продајемо маглу, ми преносимо знање !


Оснивач и председник ИПО Др Илија Животић. Дипломирао на Вишој Школи Министарства Унутрашњих Послова у Земуну. Дипломирао на двогодишњим Мастер студијама 120 бодова при Ректорату Београдског Универзитета на програму Тероризам, Организовани Криминал и Безбедност. Докторирао на Универзитету за Пословне Студије са темом Безбедносни и Економско Финансијски Аспекти Глобализације у Постранзицијским Државама. Професор на Факултету ФИМ на предметимаОбавештајни менадџмент,Инжењеринг против терористичке одбране и Безбедност Критичне Инфраструктуре. Аутор научне монографије Тероризам и Безбедност Србије. Објавио је 40+ научних радова у домаћим и међународним стручним и научним часописима. Дао је више стотина изјава за медиије. Једини држављанин Србије са статусом предавача и главног инспектора на Научном Полицијском Институту Симон Боливар у Колумбији, установи са традицијом од 100 година. Регистрован као истраживач организованог криминала у бази истраживача у Италији. Награђен од стране специјалних јединица полиције Пакистана за програм едукација.
police.ipo@gmail.com 0649666777 09-17 ЧАСОВА


МАСТЕР РАД ТЕРОРИСТИЧКЕ ПРЕТЊЕ ПО БЕЗБЕДНОСТ СРБИЈЕ ОД 1910 ГОДИНЕ ОДБРАЊЕН СА ОЦЕНОМ 10

Професор др Ратомир Антоновић. Предавач више предмета на студијама безбедности на Факултету безбедности Универзитета Константин Велики. Аутор већег броја научних радова 100+ као и неколико књига. Осим матичног факултета Антоновић је гостујући професор на многобројним факултетима у региону.

Професор доктор Прода Шећеров. Саветник председника ИПО за безбедност критичне инфраструктуре. Дипломирао на Војној Академији. Магистрирао на Факултету Цивилне Одбране. Докторирао на Факултету Безбедности. Пријавио је 15 патената везаних за различите области безбедности од којих су 4 у константној употреби у Републици Србији. Аутор је више од 100 научних радова из области безбедности.

Професор доктор Томић Душко. Саветник председника ИПО за међународну безбедност. Шеф катедре на Мастер студијама безбедности на Америчком Универзитету у Уједињеним Арапским Емиратима. Дипломирао на Факултету Народне Одбране. Магистрирао на Факултету Безбедности. Докторирао на Факултету Политичких наука. Објавио је више уџбеника из области безбедности као и више од 70 научних радова.

МА Мирољуб Несторовић. Дипломирао теологију на Богословском Факултету. Специјалистичке студије безбедности на Факултету Политичких Наука. Мастер безбедности на студијама при Ректорату БУ. Саветник председника ИПО за верски екстремизам.

Санела Николић. Полицијски службеник. Дипломирала на Правном Факултету. Саветник председника ИПО за едукације. Главни кординатор на међународном нивоу.

 

 

Професор Младен Буразеровић, главни инструктор борилачких вештина. Председник међународне асоцијације борилачких вештина. Носилац црног појаса 8. ДАН у аикидоу.

Професор доктор Синиша Пепић. Предавач на Бизнис Академији Апслеј у Лондону. Специјални саветник председника ИПО за економске чиниоце безбедности.
pepic.s@gmail.com
МАРИЈА ШУТУЛОВИЋ ДИПЛОМИРАНИ ПСИХОЛОГ САВЕТНИК ПРЕДСЕДНИКА ИПО ЗА БОРБУ ПРОТИВ ПОРОДИЧНОГ И ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА
 
 
 
 
Кристијан Митровић, Председник скупштине, Привредник