СЕМИНАР БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА

ДЕО ЧЛАНОВА НА ДАНАШЊЕМ СЕМИНАРУ

Захваљујући нашем инструктору Младену Буразеровићу и нашем партнеру Helth Care Fitness из тржног центра Стадион и власнику Марку Станковићу који нам је уступио бесплатно салу и обезбедио освежење и здраву ужину за полазнике, данас 4. јула 2019 одржали смо целодневну обуку за чланове мајсторе борилачких вештина. Семинар је био БЕСПЛАТАН.

ALFONSO TORREGROSSA ПОКАЗУЈЕ ЈЕДНУ ОД ТЕХНИКА

Семинар се састојао из два дела. У првом делу инструктор је био наш специјални гост из Италије и велики мајстор борилачких вештина Alfonso Torregrossa. У овом делу семинара имали смо прилике да увежбавамо технике KAPAP KRAV MAGA. Било је понекад мало напорно и болно али радити са оваквим мајстором је ретка прилика и велико задовољство.

У другом делу семинара наш Инструктор највишег, трећег степена Младен Буразеровић на захтев чланова који се баве физичком заштитом лица и објеката демонстрирао је неколико практичних техника за савладавање агресивних особа. У овом делу семинара било је највише питања и Младен је посветио пуно времена свим полазницима детаљно објашњавајући поступак.

УРУЧИВАЊЕ ЗЛАТНЕ ПЛАКЕТЕ КАО ИЗРАЗ ЗАХВАЛНОСТИ

На крају данашњег семинара Председник ИПО Илија Животић уручио је златну плакету госту из Италије као знак захвалности за његов долазак у Србију и обуку коју је пружио потпуно бесплатно нашим члановима препознајући потенцијал наше организације. Као што смо на почетку напоменули ВЕЛИКУ захвалност дугујемо Младену Буразеровићу нашем инструктору и господину Марку Станковићу власнику Helth Care Fitness у тржном центру Стадион на Вождовцу.