РАДНИ САСТАНАК ИПО СРБИЈА

 

Данас је у нашим канцеларијама одржан састанак дела нај активнијих чланова наше организације. На састанку је договорен вебинар за недељу 10.10.2021 који ће на енглеском језику одржати Санела Николић као и семинар самоодбране и практичног стрељаштва који ће одржати Младен Буразеровић и Горан Стевелић на стрелишту Алфа на Авали 09.10.2021.

Овом приликом, председник ИПО Доцент др Илија Животић известио је чланове о активностима везаним за јавне расправе о нацрту закона о унутрашњим пословима као и променама које он носи. Наше удружење је већ почело да предузима одређене мере и ми ћемо спремно дочекати промене закона које се буду односиле на рад удружења грађана.

Данас је наше удружење је добило на поклон од пријатеља из агенције за обезбеђење лица и објеката http://sab-protection.com/ заставу Републике Србије са постољем. 

Ускоро нас очекује једна интересантна заједничка едукација о којој ће чланови бити благовремено обавештени. Међу данашњим посетиоцима био је и наш инструктор бокса и велики шампион Саша Небрига Небригић кога је увек драго видети у нашим просторијама.