НЕИСТИНЕ МАРИНИКЕ ТЕПИЋ

Пре неколико дана Мариника Тепић опозициони активиста одржала је конференцију за новинаре чија главна тема је била наша организација као и председник ИПО Доцент др Илија Животић и његов саветник Никола Сотировски из Ниша. Сотировског је напала само зато што је његова супруга градоначелница Ниша. Јел то та демократија где супруг јавне личности не сме да буде члан цивилног сектора ?

 

Мариники је засметала подршка коју смо као организација дали доношењу новог закона о унутрашњим пословима али и доследна подршка наше организације борби против криминала.

Стога је саставила некакву причу без икаквог смисла говорећи да ћемо ми добити дозволу од МУП Србије да се представљамо као полиција па као такви да упадамо у станове и такве будалаштине.

Из тог разлога није згорег да подсетимо јавност :

1 )да је ИПО формирана 2018 године, када председник наше организације није био уопште у политичким водама тако да нема говора о злоупотреби некаквог политичког статуса.

2) у међувремену чланови нашег струковног удружења постали су бројни појединци које нико никада није питао за чланство у политичким странкама а има их колико знамо из незваничних разговора из свих могућих. Што и јесте наша предност. Људи су се окупили под ИПО организацијом да би допринели друштву као што раде свуда на свету.

3) ИПО се проширила преко целог континента и сада смо регистровани под истим именом у :

Србији, ЦГ, С.Македонији, Републици Српској, Бугарској, Грчкој, Турској, Кипру, Француској, Белгији, Немачкој, Швајцарској, Сједињеним Државама, Кенији и Пакистану.

Да ли то значи да смо постали међународна параполиција по Мариникиним критеријумима или да смо у дослуху са владама свих ових држава? Или смо пак плаћеници Уједињених Нација јер смо у Октобру 2020 били једини позвани да учествујемо на конференцији УН о транснационалном организованом криминалу ?

Јер док се ми боримо против криминала тако што смо само у Србији одржали више десетина едукација на ту тему, Мариника се дружила са криминалцима и нарко дилерима којима је обећавала праве полицијске значке како је овај момак са слике рекао у ТВ изјави.

 

а њен шеф Драган Ђилас се сликао са по тврдњама медија бившим припадником земунског клана Владом Јапанцем са осмесима од ува до ува ?

 

Или јој смета што се залажемо за јавни регистар педофила у коме би се могао наћи и један професор правног факултета који је њен политички истомишљеник ?

4) никада али никада нисмо добили ни један пројекат ни један једини динар од страних амбасада или домаћих државних институција

У сваком случају гомила неистина која је лоше уклопљена у неку причу не би ли се покушао дићи рејтинг странке која би у овом тренутку тешко прешла цензус. Симптоматично је само то да у дану када су специјалне јединице Приштине заузеле административене прелазе Мариника се бави нама а не угроженим правима Срба на КиМ. 

На крају ми нећемо стати Мариника то мораш знати. И даље ћемо окупљати грађане који желе безбеднију Србију, држаћемо им едукације против дрога, педофилије, корупције и осталих видова криминала који су обележили време док сте ви били на власти.

Председник ИПО

Доцент др Илија Животић