КУРС ИЗНЕНАДНИ НАПАД – ПРЕЖИВЉАВАЊЕ

 

Сваке године у свету повећава се број напада које изврше такозвани нападачи- усамљени вукови. То су лица која најчешће користећи ватрено оружје или нож улете у пословну зграду, цркву или други верски објекат, дисконт и почну насумично да пуцају или убадају присутне ножем. Углавном осим намере немају никакав план већ пуцају док имају муниције у оне себи најближе или оне који им нечим скрену пажњу или пак убадају ножем докле год имају снаге или их неко не заустави. 

Из тог разлога одлучили смо да нашим члановима али и осталим заинтересованима понудимо :

У сарадњи са Полицијским Институтом Симон Боливар из Колумбије са којима имамо потписан уговор о сарадњи представљамо Вам наш нови курс под називом ИЗНЕНАДНИ НАПАД-ПРЕЖИВЉАВАЊЕ.

Овај курс ће вам помоћи да лакше прођете кроз ситуацију изненадног напада на објекат у коме се налазите. На основу анализе претходних више десетина напада научићете како се понашају нападачи, како да избегнете рафале, како да побегнете или се сакријете и на крају како да узвратите на напад уколико нема друге опције. Такође проћи ћемо кроз ситуацију са стране полиције да би сте знали како да се понашате када они стигну на лице места. Посебан део је посвећен понашању руководилаца у компанији али и униформисаних особа као што су портири, обезбеђење итд.

Курсеви овог типа су обавезни за све припаднике обезбеђења у САД али и у већини школа и вртића на територији САД.

ЗА КУРС СЕ СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ МОГУ ПРИЈАВИТИ ПРЕКО НАШЕГ САЈТА У ДЕЛУ НАШИ КУРСЕВИ.

https://iposrbija.rs/iznenadni-napad-prezivljavanje-kurs/

 

Више о нашем партнеру на линку https://www.inpcsimonbolivar.com/