ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ВРАЧАРУ

Српски вајар господин Михаило Стошовић који је и власник ресторана Леб он Џем на Врачару , од почетка ванредног стања снабдева  свакодневно потпуно БЕСПЛАТНО са 40-50 куваних оброка старије суграђане на територији општине Врачар. Свакодневно овај наш уметник у своме ресторану о свом трошку и уз помоћ пријатеља снабдева наше старије суграђане који су у својим домовима. 

Данас смо као и прошлог месеца обезбедили новчана средства, маске, скафандер и уз помоћ наших пријатеља из компаније ТИМ 99 флаширану воду и изузетно квалитетне негазиране сокове за шта дугујемо захвалност директору Душку Марјановићу. 

Ова објава је и апел свим људима добре воље да се прикључе овој акцији али и неким много успешнијим угоститељима да постану мало друштвено одговорни, да се распитају о људима који станују у близини њихових објеката. Када би се сви они угледали на Михаила и обезбедили по неколико оброка дневно што је за многе угоститељске објекте у Београду равно статистичкој грешци у њиховом пазару стотине старих и болесних би много лакше пролазило кроз живот.