НОВИ ИПО ПАРТНЕР

Након 1. ИПО конгреса, настављамо са радом још брже у свим областима. Наша директорка координације и потпредседница ИПО Србија, гђа. Санела Николић, посетила је апартмане “Рођак са села” и остварила сарадњу са њима. Сви наши чланови из било које земље имају 20% попуста на смештај и 15% попуста у ресторану.

Ови апартмани су добар избор за одмор. Овде имате све на једном месту, базене, простор за децу, ресторан и мир. Место се налази у Србији, Мионица. Сви наши чланови који желе да резервишу ове апартмане могу то учинити на број телефона +381642358058.


Tакође, власник ових апартмана г-дин Предраг Милисављевић je постао наш члан. Господин Милисављевић је пензионисани војни официр високог ранга, професионалац, са великим искуством, који је вољан да своје знање подели са другима. Завршио је Војну академију, као и Факултет безбедности, смер криминологија, и био је у саставу специјалних елитних јединица Војске Србије. Више пута је одликован у каријери, како малим наградама, тако и Орденом Војске Србије. Јасно је да је ИПО добио још једног високог стручњака и професионалца.