САРАДЊА СА APSLEY BUSINESS SCHOOL LONDON

ПРОФЕСОР СЕБАСТИЈАН ФУЛЕР И ПРЕДСЕДНИК ИПО ИЛИЈА ЖИВОТИЋ

Након неколико размењених мејлова на иницијативу оснивача Apsley Business School професора Себастијана Фулера из Лондона данас је у нашој канцеларији уприличено потписивање уговора о сарадњи.

Ова високошколска установа која се налази на 91 месту листе топ универзитета у Европи за ову годину https://topuniversities.info/index.php/ranking/top-business-schools-ranking ускоро почиње са мастер програмом из области безбедности у Србији. Наши чланови ће имати посебан попуст и могућност плаћања из више месечних рата. Такође студентима ће бити обезбеђене визе за Велику Британију како би тамо могли да учествују на међународним конференцијама али и да похађају курс преговарања у талачким ситуацијама.

http://apsley.eu/

Apsley Business School је са својим програмима едукације присутна у неколико европских земаља и има више од 600 студената годишње. У Србији ће се настава одржавати у кабинетима али ће и велики број предавања бити путем интернета. Такође нас очекују бројна једнодневна предавања страних стручњака из области безбедности.