РАДНИ САСТАНАК СА ДИРЕКТОРОМ ПОЛИЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ПРЕДСЕДНИК ИПО ИЛИЈА ЖИВОТИЋ И ДИРЕКТОР ПОЛИЦИЈЕ РС ДАРКО ЋУЛУМ

Делегација наше организације коју су чинили председник Илија Животић и саветник уједно и будући председник ИПО Републике Српске Др. Синиша Пепић била је данас на радном састанку са директором полиције Републике Српске господином Дарком Ћулумом.

На састанку смо презентовали наш досадашњи рад у Србији и осталим државама где имамо формиране секције. Господин Ћулум је изразио заинтересованост за наш курс који спроводимо са Центром ДБА, Шифра Барбара (поступање са децом у случају непредиђених околности као што су пожар, поплава и земљотрес и превенција нестанака деце) као и за трибине и округле столове везане за спречавање злоупотребе религије у сврхе екстремизма и тероризма.

Директору полиције РС смо изложили наш план активности у Републици Српској за 2020 годину и добили одређене смернице од овог заиста искусног полицајца са више деценијском каријером.

Захваљујемо се господину Ћулуму на сваком тренутку пуног сата који је издвојио за наше представнике уз обећење да ћемо се максимално потрудити да након спроведене регистрације у Републици Српској обучимо што више људи из различитих области безбедности како би смо дали свој допринос укупној безбедности Српске.