НАЈАВА ДОГАЂАЈА ИПО ВЕБИНАР

Поштовани чланови у складу са тренутном ситуацијом око Корона Вируса одлучили смо да и овога пута нашу редовну месечну едукацију спроведемо онлајн. Наиме у недељу 20. Септембра са почетком у 12 часова спровешћемо први ИПО Вебинар на којем ће говорити еминентни стручњаци који су чланови и пријатељи наше организације.

Тема ове едукације је Нови трендови у еколошкој безбедности, климатске промене и утицај пандемије на одрживи развој и друштво.

Тема је изузетно актуелна и сходно томе пажљиво су бирани и говорници односно предавачи на Вебинару. Вебинар је подржан од стране Секретаријата за заштиту животне средине Града Београда. 

Такође наш Вебинар је препознат од стране Завода за унапређење образовања и васпитања Републике Србије као облик сталног стручног усавршавања под бројем 1350-4/2020 чиме је само потврђен квалитет наше организације, предавача, теме Вебинара и његове сврхе .

Након одслушаног Вебинара сви полазници који се буду регистровали преко апликације ЗООМ а чији линк ћемо објавити на нашој Фејсбук страници у недељу у 11 часова добиће адекватан сертификат.

Захваљујемо се Весни Рудић, Кристини Караић и Дарку Обрадовићу на изузетној помоћи при организацији.