НАЈАВА ВЕБИНАРА БОРБА ПРОТИВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКОГ КРИМИНАЛА

Поштовани чланови,

наша организација је већ дужи временски период партнер изузетно утицајне групације стручњака из области безбедности из Италије под називом Forensics Group. Уговор о партнерству на линку http://www.forensicgroup.it/1/partner_5455627.html. Ова групација је овлашћена да након одређених обука и курсева издаје звања и лиценце као што су истражитељ криминала, криминалиста, криминолог, аналитичар места злочина, аналитичар снимака из дронова са циљем сузбијања криминала и места злочина итд. Ову асоцијацију воде особе изузетног угледа у Италији и заиста је веома репрезентативна. Самим тим, постати њихов партнер значи да је наша организација и програми едукације које спроводимо на заиста високом нивоу. 

Председник наше организације доцент др Илија Животић је у претходних 18 месеци успешно савладао две њихове обуке и налази се на листи ове професионалне асоцијације http://www.forensicgroup.it/1/albo_1001001.html#pr_2256934

У договору са представницима ове асоцијације представљамо Вам наш следећи вебинар под називом БОРБА ПРОТИВ ВИСОКОТЕХНОЛОШКОГ КРИМИНАЛА. који ће бити реализован у недељу 04.Јула 2021 године.

Пријаве као и до сада на мејл ipo.courses@gmail.com име презиме и број чланске картице.