ИПО НА ПОЛИЦИЈСКОМ КОНГРЕСУ У МАКЕДОНИЈИ

Грански независни синдикат Полиције Северне Македоније организовао је 21. Фебруара 2021 први међународни конгрес. На конгресу су били представници неколико синдиката из сектора безбедности у Македонији као и бројни гости из региона.

Наша организација је имала три представника на овом догађају : Кристијан Митровић председник скупштине ИПО Србија, Виктор Петрески председник ИПО Македонија и Хамдо Милићевић потпредседник ИПО Македонија.

Окупљеним званицама се обратио председник скупштине ИПО Србија Кристијан Митровић који их је упознао са резултатима које смо постигли у претходној години и плановима за 2021 годину. Посебну пажнју јавности је привукла наша организација која је успела да заинтригира цивилни сектор и грађане Македоније бројним бесплатним едукацијама за своје чланове, тако да смо на самом конгресу добили неколико веома квалитетних нових чланова који ће појачати ИПО Секцију Северна Македонија.

Захваљујемо се реизабраном председнику Независног Синдиката Полиције Македоније господину Гоце Делчеву на позиву и надамо се да ћемо и ми ове године уколико епидемиолошке мере то дозволе организовати сличан догађај у Београду, такође међународног карактера.

Обраћање Кристијана Митровића можете погледати на линку https://youtu.be/Ip5DmPl5rvQ.