ИНТЕРВЈУ ЗА ЧАСОПИС ЕКОЛИСТ

 

 

Након неколико едукација из области заштите животне средине и еколошке безбедности које је наша организација спровела, а од којих су две биле међународног карактера, уследио је позив да наше ставове изнесемо за престижни домаћи часопис из области екологије. 

Пажњу уредништва часописа привукли смо организацијом вебинара на тему ,,Нови трендови у еколошкој безбедности, климатске промене и утицај пандемије на одрживи развој “. На овом вебинару учествовали су еминентни професори и стручњаци из великог броја држава који су већ годинама остварени у својим професијама и предају на неким од најпознатијих Универзитета. 

 

Након тога одржали смо још 2 предавања на тему еколошке безбедности али и доста радили на подизању свести наших грађана говорећи о теми одрживог развоја и екологије у јавним наступима.

 

 

У скалду са тим, ускоро нас очекује предавање у виду вебинара на тему прераде отпадних вода које ће се одржати у Фебруару месецу. Предавање је бесплатно за све чланове ИПО Србија. Потребно је само пријавити се на мејл ipo.coures@gmail.com.

По питању едукација из области екологије и заштите животне средине велику захвалност дугујемо заиста лидерима у овој области Проф. Др. Јасмини Маџгаљ и Проф. Др. Проди Шећерову који нам заиста пуно помажу несебично делећи своје знање, као Весни Рудић која је успела да за кратко време оствари изузетно квалитетну комуникацију са свим релевантним институцијама које се у Републици Србији баве овом проблематиком.