ПРЕДСТАВЉАЊЕ ГРАЂАНИМА СВРЉИГА

НАШИ ЧЛАНОВИ ДРАГАН МИЛАНОВИЋ И ИГОР ТОДОРОВИЋ

Захваљујући ангажовању наших чланова Драгана Милановића, Игора Тодоровића и Мирослава Голубовића и уз велику подршку локалних власти општине Сврљиг ИПО је добио простор на овогодишњој Белмужијади.

Ова привредно туристичка манифестација посвећена белмужу, традиционалном сврљишком специјалитету који се састоји од овчијег и крављег сира и пројиног брашна сваке године окупља хиљаде грађана и већи број привредника. За посетиоце је био припремљен богат културноуметнички програм, изложба домаће радиности итд.

Интересовање грађана је било веома велико. Драго нам је да смо разбили предрасуде да се све дешава само у Београду и да смо показали да је нашој организацији подједнако важан сваки члан без обзира из ког места Србије долази и да смо заинтересовани да наше едукације које имају за циљ повећање безбедности грађана имамо намеру да реализујемо у сваком граду и селу наше земље.

Ово је уједно била и прилика да грађанима Сврљига најавимо и хуманитарно вече у организацији ИПО Србија и партнера које ће се такође уз подршку Општине Сврљиг одиграти 9 Августа са почетком у 17 и 30 у ресторану Круна. Овом приликом прикупљена средства биће донирана Црвеном Крсту Сврљиг.

Захваљујемо се нашим члановима и Општини Сврљиг на уложеном труду уз обећање о наставку сарадње.