Сарадња са Независним Синдикатом Полиције Македоније

22 и 23 фебруара били смо гости у Скопљу. Наш домаћин био је господин Гоце Делчев Тонев председник Независног Синдиката Полиције Македоније.
Два дана интензивних састанака и размене мишљења резултирали су скуповима у великој сали Хотела Континентал где су председник ИПО Илија Животић, председник скупштине организације Кристијан Митровић и представници ИПО Македоније Јанко Јаневски и Далибор Лазов представили нашу организацију окупљеним грађанима 22 фебруара.

Након тога 23 фебруара председник ИПО Илија Животић је са својим сарадницима посетио Факултет Безбедности Скопје где је представио организацију чланству Независног Синдиката Полиције Македоније. Важно је напоменути да је овај Синдикат кровна организација којој припадају Независни Синдикат Полиције, Независни Синдикат Шумске Полиције, Независни Синдикат Синдикат Затворске Полиције

Након једночасовног излагања и исто толико времена на које је председник ИПО одговарао на питања окупљеним полицајцима из различитих крајева Македоније и различитих поља деловања у сфери безбедности уз претходно одобрење добијено на скупштини чланова овог Синдиката наша организација је постала партнер НСП Македоније.
Препознат је заједнички циљ а то је повећање безбедности грађана Македоније у чему ће ИПО дати допринос као организација цивилног сектора безбедности својим едукацијама.
Веома смо захвални господину Гоце Делчев Тонев и чланство Синдиката на овом великом признању и шанси да помогнемо грађанима Македоније кроз наше едукације.