ОБЈАВЉЕН НАУЧНИ РАД

Са великим задовољством Вас обавештавамо да је последњи научни рад председника ИПО Доц. Др Илије Животића под називом 

,,Геобезбедносни и геоекономски утицаји великих сила у региону југоисточне Европе са освртом на Народну Републику Кину” објављен у тематском зборнику радова. Зборник је скуп радова презентованих на међународној научној конференцији коју је организовала Бугарска Академија Наука заједно са Центром за Стратегијска Истраживања Националне Безбедности ЦЕСНА Б из Београда.

ЦЕСНА Б https://www.cesnab.org.rs/  је научно друштво које је у претходних 15 година организовало више од 100 међународних конференција из области безбедности у Србији и региону и као такво је апсолутни лидер у овој области у Источној Европи али и шире. Организациони одбор чине најпознатији академици и универзитетски професори из Србије и осталих држава Европе а партнери су сви Универзитети из овог дела Старог Континента.

 

Овај као све остале научне радове председника ИПО можете видети у пдф формату на линку :  https://independent.academia.edu/IlijaZivotic

Овом приликом још једном позивамо све наше чланове на мастер и докторским студијама да нам пошаљу своје необјављене научне радове како би их након рецензије послали на адекватне адресе у земљи и иностранству и аплицирали за њихово објављивање а нашим члановима обезбедили учешће на међународним конференцијама из области безбедности.