ИПО НА ГОДИШЊОЈ СКУПШТИНИ НЕЗАВИСНОГ СИНДИКАТА ПОЛИЦИЈЕ МАКЕДОНИЈЕ

ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ ИПО КРИСТИЈАН МИТРОВИЋ ТОКОМ ОБРАЋАЊА ПРИСУТНИМ ГОСТИМА

На позив наше партнерске организације Независног Синдиката Полиције Македоније и њиховог председника господина Гоце Делчева данас је у Скопљу на редовној годишњој скупштини овог највећег полицијског синдиката био наш Кристијан Митровић, председник скупштине ИПО.

СЛОБОДАН М. ПРЕДСТАВНИК МУП СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПРЕДСЕДНИК НСП И КРИСТИЈАН МИТРОВИЋ

На скупштини су били гости из свих партнерских организација НСП из Европе, представници МУП Македоније и других служби безбедности као и званичници Владе.

ВИШЕ ОД 50 ПРЕДСТАВНИКА СЛУЖБИ БЕЗБЕДНОСТИ ИЗ РЕГИОНА У КРИСТАЛНОЈ САЛИ ХОТЕЛА КОНТИНЕНТАЛ

На седници је било више од 15 гостију ван Северне Македоније а прилику да се обрати окупљенима и представи наш рад у Македонији и региону имао је Кристијан Митровић што само доказује статус наше организације у овој држави који почива на уговору о сарадњи потписаном током 2018 за време посете председника ИПО Илије Животића.

Независни Синдикат Полиције Македоније је кровна организација за синдикат полиције, синдикат шумске полиције, синдикат затворске полиције , синдикат граничне полиције.

Подсећамо наше чланове да овај синдикат радника Полиције има потписане уговоре о попустима са великим бројем ресторана, кафића, хотела у Македонији и да сви ти попусти важе и за чланове ИПО. Све попусте можете видети на сајту Независног Синдиката Полиције Македоније а и сви објекти су на улазу обележени НСП Партнер налепницама.