НАША СЕКЦИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ

ЕМИЛ ИШМИРОВИЋ, ЖАРКО ЈАНКОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ИПО ИЛИЈА ЖИВОТИЋ, ИВАН ПЕКИЋ И БОШКО ТАБАКОВИЋ

Другог новембра 2019 званично смо формирали секцију наше организације у Црној Гори. Тада смо након добијања сагласности надлежних органа Републике Црне Горе о регистрацији одржали и оснивачку скупштину којој је присуствовало 15 чланова организације који су држављани Црне Горе.

Представник ИПО у ЦГ ће бити Жарко Јанковић, лице овлашћено за заступање пред надлежним органима Емил Ишмировић, председник извршног одбора Иван Пекић и Бошко Табаковић као генерални секретар.

РАДНИ РУЧАК У ПРИСУСТВУ ПРИПАДНИКА МУП ЦРНЕ ГОРЕ

Цео други новембар је дакле прошао у радној атмосфери која је настављена и за време радног ручка коме су након презентовања наших циљева и начина рада у виду повер поинт презентације од стране председника Животића, присуствовали и председник синдката полиције Црне Горе господин Младен Шушкавчевић и председник ИПА регије и саветник директора полиције Црне Горе господин Сеад Фрључкић. Размењена су искуства у начуну рада ИПО и ИПА, чланству, бенефицијама и глобалним и локланим циљевима. Овим путем изражавамо велику захвалност овој двојици пре свега пријатеља али и врхунским професионалцима на свим саветима и пруженој помоћи у оснивању наше секције.

Састанку је такође присуствовао и господин Мока Шћекић, најодликованији полицајац у историји Црне Горе од кога смо добили такође изузетну подршку и савете за даље деловање у ЦГ.

Овом приликом председник ИПО Илија Животић уручио је чланску значку госпођици Ивани Бунтић са Факултета за цивилну безбедност која је постала наш нови члан.

Доказ да је оснивање наше секције прошло изузетно запажено јесте позив Ивану Пекићу и Бојани Бунтић да већ сутрадан буду гости на државној телевизији Црне Горе и представе ИПО али и говоре о сајбер безбедности и трендовима борбе против насиља на интернету.