2.ЗИМСКИ НОЋНИ ПОЛУМАРАТОН

У Београду је 9. Фебруара на Дорћoлу одржан 2. зимски ноћни полумаратон који је окупио око две хиљаде учесника. Трчало се на полумаратонској стази али је била организована и трка на 7 километара.

Да Београђанима све буде још атрактивније побринуо се и ДЈ Емба који је пуштао музику и наш легендарни атлетичар Здравко Мишовић. ИПО је као пријатељ већине хуманитарних акција био присутан са својим члановима који су учествовали у трци али и преко партнерске организације Кугуар Секјурити која је обезбеђивала сам догађај.

По речима организатора Немање Катанића средства прикупљена на овој манифестацији биће уплаћена хуманитарној организацији за борбу против дијабетеса Града Београда Плави Круг.

Наши чланови који су добили медаље које је организатор дао као мали знак пажње учесницима, исте су поклонили окупљеној деци код Небојшине Куле. Још једном хвала чланству које се одазвало и помогло ову хуманитарну акцију, хвала пријатељима из Кугуар Секјурити који су сав посао одрадили одлично , организатору Немањи Катанићу на заиста беспрекорној организацији и наравно Видимо Се Следеће Године !