Курс Заштита компанија од крађе и пословне диверзије

Велики број компанија суочава се са пословним губицима које менаџмент није у стању да објасни власницима. Неретко се дешава да су губици у појединим секторима предузећа прихватљиви у тренутку и укалкулисани у трошкове. Међутим када се на крају фискалне године подвуче црта, власници схвате да су у току претходне године изугибили доста новца, робе, пропустили да пруже и наплате одређене услуге и слично.

Често се дешава да се након почетног узлета на тржишту убрзо појаве компаније са сличним производима и услугама за које је потребно изузетно пуно времена да се успоставе, али ове нове компаније су на волшебан начин то време скратиле и постале конкуренција.

Овај курс који је иначе био предвиђен да буде у форми целодневног предавања а добио је овај облик услед пандемије Ковида и препоруке избегавања окупљања може бити изузетно користан свима који су се стицајем околности нашли на месту одговорних лица у компанијама или на месту менаџера за корпоративну безбедност а да претходно нису завршили адекватне школе и студије. Сматрамо да је важан и као покретач свим запосленима којима је заиста стало до компаније у којој раде да мало више обрате пажњу на неке ствари које се дешавају и тако буду једна од карика безбедности у свом предузећу.

Из тих разлога, одлучили смо да курс буде потпуно бесплатан за чланове ИПО.

Сертификат се добија на маилу уколико се успешно положио финални тест .

Хвала и срећно учење !