ПРЕДСТАВЉАМО НИНЏА БОМБУ

Сједињене Америчке Државе су након напада 11. Септембра почеле са интензивном употребом прецизно вођених ракета испаљених са дронова. Саме дронове су Американци користили много пре тога. Они су се користили годинама раније у сврхе извиђања а пре тога и за запрашивање усева у САД.

Прве ракете испаљене у брдским пределима Авганистана и Пакистана прецизно су убијале многе терористичке вође. Међутим велика ударна моћ изазивала је често и невине жртве. Војска је покушала да смањи количину експлозива али опет је остало питање гелера који су често наносили повреде или изазивали смрт људи у околини мете. Како се повећавао број мета тако се повећавао и број невиних жртава.

И онда се међу инжињерима пронела идеја о пројектилу без експлозива. Иако су многи на то гледали са неповерењем пројектил је врло брзо прошао тестирања са највишим оценама и НИНЏА пројектил је угледао светлост дана у званичној употреби под називом R9X. Пројектил је већ 2 године у званичној а више од 7 у незваничној употреби и њиме су ликвидиране многе терористичке вође. Први потврђени ликвидирани био је заменик комаданта АЛКаиде Abu Khayr al-Masri 2017 године, мада постоје информације да је администрација Барака Обаме приликом ликвидације Бин Ладена 2011 размишљала да употреби овај пројектил који је тада био у фази развоја.

 

Пројектил величине која је испод просечне висине једног мушкарца у делићу секунде пре удара отвара 6 сечива која убијају само мету и особе које су на до 2 метра од те особе а то су код терориста телохранитељи, заменици, помоћници итд. Када се погледају снимци и фотографије након напада виде се и у односу на ракете са експлозивом мизерна оштећења околине.

На линку испод имате видео који приказује возило након напада НИНЏА бомбом као и околину. У једном од напада ликвидирани су терористи у возилу у коме је навигација остала нетакнута а телефон је примао позив пеко вибера што је незамисливо и када се возило нападне ручном гранатом а камоли пројектилом испаљеним из дрона.

https://www.ibtimes.sg/what-ninja-bomb-us-hellfire-missile-armed-swords-killed-top-isis-al-qaeda-bosses-syria-47261